Velika sinteza njemačke kulture - Nemec, Krešimir (2007)
U članku se analizira knjiga Viktora Žmegača "Od Bacha do Bauhausa" kao kapitalna sinteza njemačke kulture u kojoj se spaja sveobuhvatnost pogleda sa specijalističkim znanjima o različitim područjima kulture i umjetnosti.
Projekt MZOS
HRV