Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju i uvjeti za stjecanje diplome seksualnog terapeuta - Arbanas, Goran; Knez, Rajna; Barolin, Nataša Štulhofer, Aleksandar (2007)
Rad prikazuje dosadašnje eduakcije iz područja seksualne terapije koje su provedene u Hrvatskoj te planove za budućnost uz iznošenje uvjeta koji su potrebni za stjecanje diplome seksualnog terapeuta
HRV