Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju i uvjeti za stjecanje diplome seksualnog terapeuta - Arbanas, Goran (Array, 2007)
Rad prikazuje dosadašnje eduakcije iz područja seksualne terapije koje su provedene u Hrvatskoj te planove za budućnost uz iznošenje uvjeta koji su potrebni za stjecanje diplome seksualnog terapeuta