Wu Xiaoming: Filozofija i Zhexue : Put k drugome i natrag: prikaz - Buljan, Ivana (Array, 2008)
U knjizi Filozofija i Zhexue. Put k drugome i natrag kineski autor Wu Xiaoming preispituje odnos europske filozofije prema kineskoj misaonoj tradiciji. Autor temi pristupa na način dijaloga s Derridaom.