Odabrane studije prof. Raukara o Dalmaciji u srednjem vijeku (Tomislav Raukar, Studije o Dalmaciji u srednjem vijeku: odabrane studije, Split: Književni krug, (Biblioteka znanstvenih djela, 150), 2007, 482 str.) - Matijević-Sokol, Mirjana (Array, 2008)
Odabrane studije prof. Raukara o Dalmaciji u srednjem vijeku (Tomislav Raukar, Studije o Dalmaciji u srednjem vijeku: odabrane studije, Split: Književni krug, (Biblioteka znanstvenih djela, 150), 2007, 482 str.).