Katalog u zrcalu: srednjovjekovna mizogina pjesma Ženska ljubav i Anka satira Marka Marulića - Bogutovac, Dubravka (Array, 2009)
U radu se uspoređuju i proučavaju podudarnosti i razlike između hrvatske srednjovjekovne pjesme Ženska ljubav i Marulićeve pjesme Anka satira.