Velika Majka Kibela : [Kibela i Atis u Ovidijevim stihovima] - Vilogorac Brčić, Inga; Ovidius Naso, Publius (2006)
U radu su analizirani odlomci svih Ovidijevih djela u kojima se spominju božanstva Kibela i Atis. U prilogu su i prijevodi navedenih odlomaka.
Prilozi: str. 33-48.
Dijelovi Ovidijevih djela: Fasti (IV, 179-372 ; V, 221-234 ; VI, 321-336) -- Metamorfoze (X, 99-105 ; 686-707) -- Ars amatoria (I, 503-510) -- Ibis (453-458 ; 503-508).
Hrvatski jezik. U prilogu usporedo tekst na lat. i prijevod na hrv.