Teorijska ljekaruša vesele znanosti ; Jochen Hörisch, "Teorijska apoteka", preveo Kiril Miladinov, Algoritam, Zagreb, 2007. - Majić, Ivan (2008)
prikaz knjige: "Teorijska apoteka - pripomoć upoznavanju humanističkih teorija posljednjih pedeset godina, s njihovim rizicima i nuspojavama, preveo Kiril Miladinov, Algoritam, Zagreb, 2007., 247 str.
Projekt MZOS
HRV