Četvrti hrvatski međunarodni slavistički kongres u Varaždinu i Čakovcu - Majić, Ivan (Array, 2006)
Prikaz kongresa s posebnim osvrtom na dobitnike nagrada za područja jezikoslovlja, književnosti te nagrade stranom slavistu.