Dolazak mlađeg djeteta u obitelj - Sekulić-Majurec, Ana (Array, 1997)
U ovom se popularno pisanom radu govori o pripremi starijeg djeteta u obitelji za dolazak mlađeg u svrhu suzbijanja osjećaja ljubomore i zavisti među braćom. Posebno se govori o tome kada početi s tom pripremom, ali i daje niz praktičnih, a pedagoški i psihološki vrlo opravdanih naputaka kako to raditi najuspješnije, s brojnim primjerima iz poželjne prakse.