Miloš Milenković. Istorija postmoderne antropologije. Teorija etnografije - Potkonjak, Sanja (Array, 2008)
Prikazuje se knjiga Istorija postmoderne antropologije. Teorija etnografije, autora Miloša Milenkovića, koja je na sistematičan način izložila razvoj polemika oko postmoderne antropologije.