Anka Matić Bošnjaci, 14. travnja 1911. - Zagreb, 25. listopada 2004. - Matešić, Krunoslav (2008)
U članku je sažeti prikaz život i rada doktorice psihologije nke Matić (1911.-2004.).
Kolumna Krunoslava Matešića
Projekt MZOS
HRV