Mirjana Sanader, Imago provinciarum, Alfa, Zagreb, 2008, 200 str., 80 slika. - Tončinić, Domagoj (2008)
Rad prikazuje knjigu Mirjana Sanader, Imago provinciarum, Alfa, Zagreb, 2008, 200 str., 80 slika.
Projekt MZOS
HRV