Umjetnost atribucije - Trška, Tanja (Array, 2008)
U članku se razmatraju različiti aspekti metode atribucije, čiji je jedan od glavnih zagovornika bio talijanski povjesničar umjetnosti Roberto Longhi (1890.-1970.), njeno značenje u povijesti umjetnosti 20. stoljeća, te mogućnosti primjene u današnjoj povijesnoumjetničkoj praksi.