Carolin Leutloff-Grandits. Claiming Ownership in Postwar Croatia: The Dynamics of Property Relations and Ethnic Conflict in the Knin Region - Rubić, Tihana (Array, 2008)
Tekst je prikaz autorske knjige Carolin Leutloff-Grandits, Claiming Ownership in Postwar Croatia: The Dynamics of Property Relations and Ethnic Conflict in the Knin Region. Berlin: Lit-Verlag, 2006., nastale temeljem podrobnog etnološkog, terenskog istraživanja koje je provodila autorica knjige, a u svrhu izrade doktorske disertacije, obranjene 2005. godine na Institutu za socijalnu antropologiju u Halle/Saale, Njemačka.