Teorija Balkanu, Trauma ženama?" - Potkonjak, Sanja (Array, 2008)
Rad prikazuje zbornik "Feminizmi u transnacionalnoj perspektivi. Promišljanje sjevera i juga u postkolonijalnosti", urednica Renate Jambrešić Kirin i Sandre Prlende.