Julio Llamazares – bilješka uz prijevod ulomka iz romana “ Žuta kiša" - Polić-Bobić, Mirjana (2003)
U bilješci je predstavljen romanopisac i pripovjedač Julio Llamazares, jedinstvenost problematike napuštenog španjolskog sela koju obrađuje te vještina njegova pripovijedanja, osobito gradnja likova.
HRV