El diablo y la Tierra de Santa Cruz - Polić-Bobić, Mirjana (1991)
Prikazuje se knjiga Laure de Melo e Souza koja je plod istraživanja čaranja, vještičarenja, poimanja grijeha I kažnjavanja za grijeh u kolonijalnom Brazilu (Minas Gerais) iz aspekta povijesti mentaliteta.
SPA