Međunarodna znanstvena konferencija "Kontroverze suvremene pedagogije i praksa odgoja i obrazovanja" - Kušević, Barbara (Array, 2008)
U radu se daje prikaz međunarodne znanstvene konferencije "Kontroverze suvremene pedagogije i praksa odgoja i obrazovanja", održane u Mostaru ; BiH od 16. do 18. listopada 2008. godine.