Sielert, U. (2008) Uvod u seksualnu pedagogiju. Zagreb: Educa - Kušević, Barbara (Array, 2008)
Knjiga Uvod u seksualnu pedagogiju nije zamišljena kao uvod u seksualni odgoj, već kao uvod u osnovne teme seksualne pedagogije, u kojoj se te teme razmatraju u širem sklopu društvenih znanosti i znanosti o odgoju.