McLeod, A.(2008) Slušati djecu: vodič za stručnjake. London, Philadelphia: Jessica Kingsley Publishers. - Kušević, Barbara (2008)
Knjiga Liestening to children podijeljena je u pet dijelova koji nude smjernice za prepoznavanje pravog značenja djetetovih verbalnih i neverbalnih poruka, kao i respektabilan pregled spoznaja nužnih za bilo kakav rad s djecom koja su zbog svoje obiteljske situacije u nepovlaštenom položaju.
Projekt MZOS
HRV