Problemi računalne obrade imeničnih oblika u hrvatskome - Tadić, Marko (Array, 1992)
Cilje je ovoga rada prikazati neke od problema koji su se uzimali u obzir i pokušali riješiti pri ostvarivanju sustava za generiranje imeničnih oblika GENIMEN u Tadić (1992).