Vodič kroz CEEPUS za studente ili kako je Iva otišla u Prag - Bukovčan, Tanja (Array, 2006)
Rad se bavi problemima ukljucivanja studenata Filozofskog fakulteta s dvopredmetnim grupama u studentsku razmjenu posredovanu programom CEEPUS.