Neke prednosti gramatike uloga i referenci u tumačenju semantičko-sintaktičkih odnosa - Zovko Dinković, Irena (2001)
Rad daje prikaz prednosti teorijskog okvira gramatike uloga i referenci u tumačenju sintaktičkih odnosa u rečenici, kao i ključne uloge koju semantika ima u analizi gramatičkog ustrojstva rečenice.
Projekt MZOS
HRV