Prikaz knjige: Jong-Bok Kim (2000), 'The Grammar of Negation: A Constraint-Based Approach', Stanford: CSLI Publications - Zovko Dinković, Irena (2003)
Rad daje prikaz knjige posvećene opisivanju rečenične negacije u korejskom i engleskom jeziku u okviru teorija ograničenja.
Projekt MZOS
HRV