Prilog utvrđivanju podataka za cjelovitu biografiju Vice Bune - Polić-Bobić, Mirjana (Array, 1986)
Na temelju podataka iz španjolske literature i iz španjolskih arhivskih spisa, u ovom radu je autorica upotpunila, utočnila i usustavila podatke bitne za životopis Vice Bune.