Opera del famoso Tiziano u novom svjetlu - Trška, Tanja (Array, 2008)
U članku je prikazana knjiga "Restauriranje Tizianove slike iz crkve sv. Dominika u Dubrovniku", urednice Višnje Bralić, a u izdanju Hrvatskoga restauratorskog zavoda i Dominikanskoga samostana u Dubrovniku.