Prikaz knjige Branka Vuletića "Lingvistika govora" - Carović, Ines (Array, 2008)
U radu je prikazana knjiga Branka Vuletića "Lingvistika govora". Vuletić je u svojoj knjizi dao iscrpan i sustavan pregled dihotomija jezika i govora, ali i pokazao da je fonetika interdisciplinarna znanost.