Kako pribaviti dopuštenje za uporabu psihologijskih mjernih instrumenata i suglasnost za navođenje čestica u vlastitom članku - Matešić, Krunoslav (Array, 2008)
Najjača i najbrže rastuća industrija danas jest industrija znanja. Kao takva ona je izuzetno zaštićena, dodatni mehanizmi zaštite javljaju se gotovo svakodnevno. U članku se objašnjava kako se pravilno odnositi prema intelektualnom vlasništvu, odnosno detaljno su obrazloženi postupci pribavljanja odobrenja i prava na uporabu intelektualnog vlasništva iz područja psiholoških testova.