Prodaja prve vukovarske sinagoge mađarskoj kalvinističkoj zajednici i sudbina te građevine - Damjanović, Dragan (2008)
Članak govori o prodaji vukovarske sinagoge mađarskoj kalvinističkoj zajednici u tom gradu 1894. - 1895. Građevina je od tada služila kao crkva. Nadograđen joj je 1910. novi secesijski toranj po projektima vukovarskog arhitekta Frana Funtaka. Srušena je oko 1965.
Projekt MZOS
HRV