Prikaz knjige J. Olsson "Forensic Linguistics An Introduction to Language, Crime and Law" - Kišiček, Gabrijela (Array, 2005)
U radu je prikazana knjiga J. Olssona "Forenzična lingivistika". Olsson je želio napisati knjigu koja bi bila smjernica svima koji se posredno ili neposredno žele baviti forenzičnom lingivstikom.