Betocchijeva poezija 'siromašne riječi' ; Carlo Betocchi, 'Tiha strepnja' : ciklus pjesama - Bandalo, Višnja (Array, 2008)
Prijevod Betocchijeve lirike načinjen je na temelju odabira iz cjelokupnog opusa, te popraćen uvodnim osvrtom.