Boje u hrvatskim i slovačkim kolokacijama - Gulešić Machata, Milvia; Machata, Martin; Gulešić Machata, Milvia (2007)
U radu se uspoređuju i analiziraju boje u hrvatskim i slovačkim kolokacijama. Ovisno o vrsti odnosa među kolokacijama u tim dvama jezicima te se kolokacije se dijele u četiri skupine.
HRV