Boje u hrvatskim i slovačkim kolokacijama - Gulešić Machata, Milvia (Array, 2007)
U radu se uspoređuju i analiziraju boje u hrvatskim i slovačkim kolokacijama. Ovisno o vrsti odnosa među kolokacijama u tim dvama jezicima te se kolokacije se dijele u četiri skupine.