Izdavaštvo Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju - Belaj, Marijana (Array, 2006)
Izdavaštvo Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju započinje 1939. godine. U radu su popisana sva izdanja Odsjeka do 2006. godine: publikacije Etnološkog seminara, ostale autorske publikacije zaposlenika Odsjeka te brojevi Odsječkog časopisa Studia ethnologica Croatica od njegova izlaženja do broja 17 (prikazani su kroz autorski popis svih u njemu objavljenih radova).