Ratnici, gozbe, posmrtne žrtve. Posljednji halštatski knez iz Kleinkleina u Štajerskoj - Tončinić, Domagoj (Array, 2008)
Rad prikazuje predavanje pod naslovom "Ratnici, gozbe, posmrtne žrtve. Posljednji halštatski knez iz Kleinkleina u Štajerskoj" koje je prof. dr. Diether Kramer, voditelj prapovijesne zbirke u Štajerskom Zemaljskom muzeju Joanneumu u Grazu 7. svibnja 2007. održao kao gost Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Austrijski kulturni foruma.