Manje je više - Polšek, Darko (Array, 2008)
Pregledni članak o vrstama pristupa pod imenom "heuristics and bias", u kognitivnoj psihologiji, antropologiji i bihevioralnoj ekonomiji. Zašto ljudi kada koriste manje znanja često donose bolje odluke? Opis eksperimenata i standardnih pogrešaka u odlučivanju.