16. međunarodni kongres fonetskih znanosti (ICPhS), Saabruecken, Njemačka, od 6. do 10. 8. 2007. - Tomić, Diana (2007)
Prikazan je 16. međunarodni kongress fonetskih znanosti koji se održao u Saarbrueckenu, Njemačka u kolovozu 2007. godine.
Projekt MZOS
HRV