Peti Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (Array, 2008)
U Zagrebu je 5. studenog 2007. godine održan peti Egejski seminar. Gostujući predavač bio je Christos Doumas, profesor emeritus sa Sveučilišta u Ateni, naziv predavanja bio je "The volcanic eruption of Thera and the fiction of Atlantis".