Drugi Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (Array, 2007)
Drugi Egejski seminar u Zagrebu održan je 27. veljače 2007. Gost predavač bio je profesor Gerald Cadogan, dopredsjednik Britanske škole za arheologiju u Ateni. Članak donosi osvrt na njegovo predavanje "Crete, Croatia and the first European civilisation. Uncovering the Bronze Age Minoans.