Međunarodna konferencija "Lik i djelo Gaje Petrovića. U povodu 80. obljetnice rođenja Gaje Petrovića" - Zagorac, Ivana (Array, 2007)
Prikaz događanja povodom obilježavanja 80. obljetnice rođenja Gaje Petrovića. Međunarodna konferencija tim je povodom održana 10. ožujka 2007. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.