Dafna Lemish, Children and Television: A Global Perspective. Oxford: Blackwell Publishing, 2007, 257 p. - Citković, Sandra (2007)
Knjiga Children and Television predstavlja kritičku analizu svjetske literature prikupljene tijekom posljednjih pedeset godina na temu odnosa djece i televizije. Jedan od osnovnih ciljeva autorice je povezivanje izoliranih znanstvenih spoznaja i, u skladu s time, pokretanje interkulturalnog dijaloga na temu odnosa djece i televizije.
HRV