"Histerija realizma" i ženski pogled u Begovićevu Pustolovu pred vratima - Čale Feldman, Lada (2007)
Članak reinterpretira Begovićev dramski komad Pustolov pred vratima ne samo s obzirom na razvidne reference na Freudove i Rankove radove o histeriji i snu, nego i u svjetlu Lacanovih postavki o "pogledu" što ih je usvojila suvremena teorija kazališne i filmske recepcije, feministička napose.
Projekt MZOS
HRV