Problemi ruske književne anomalije i preuranjene posmodernizacije - Peruško, Ivana (Array, 2008)
Prvi dio rada posvećen je specifičnosti i antitradicionalnosti ruske klasične književnosti, a drugi se dio zadržava na postmodernističkoj (suvreemnoj) ruskoj književnosti.