Nastavak sustavnih istraživanja na lokalitetu Vučedol - Vinograd Streim - Durman, Aleksandar; Balen, Jacqueline; Hutinec, Mirela (2003)
U radu se donose rezultati sustavnog istraživanja eponimnog lokaliteta vučedolske kulture tijekom 2001. i 2002. godine. Iskopavanjima su otkriveni ostaci sedam kuća iz tri uzastopna građevna horizonta vučedolske kulture. U jednoj od jama pronađen je ulomak posude u obliku ptice.
HRV