Josip Ante Soldo "Grimanijev zakon. Zakon za dalmatinske krajine iz 1755./56. godine. (Prir. Nikša Stančić) Golden marketing - Tehnička knjiga. FF Press - Zavod za hrvatsku povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb 2005., 174 str - Milković, Kristina (Array, 2006)
/