A Study of Aggression: A Tale of Two Cities - Knežević, Borislav (Array, 1992)
Članak istražuje Dickensov pogled na Francusku revoluciju u romanu A Tale of Two Cities, a posebno s obzirom na upotrebu žanra melodrame.