Rekonstrukcija mita u poeziji Zbigniewa Herberta - Čilić Škeljo, Đurđica (Array, 2007)
U radu se pokušava ukazati na Hrberetov otklon od okamenjenog statusa mitova i drugih povijesnih znakova koji pretendiraju na to da budu riznicom moralnih paradigmi.