Sultanova djeca: Predodžbe Turaka u hrvatskoj književnosti ranog novovjekovlja - Andrić, Marta (Array, 2006)
Tekst je prikaz knjige koja se bavi poviješću kolektivnih predodžbi hrvatske kulture o turskoj odnosno osmanskoj kulturi.