Kamene posude iz Červara - Girardi-Jurkić, vesna; Šimić-Kanaet, Zrinka; Tibljaš, Darko (2007)
Analizom 14 ulomaka kamenih posuda iz gospodarskog kompleksa u blizini Červara utvrđen je import kamenog posuđa iz alpskog prostora u kasnoj antici.
Projekt MZOS
HRV